1/2

In 2017 studeerde ik af als klinisch kinderen- en jongerenpsycholoog aan KU Leuven, vanaf 2019 bied ik als KiCK-starter kinderen, jongeren en ouders psychologische hulpverlening aan. Op mijn stage in De Berkjes in Brugge leerde ik hoe waardevol het is om via de psychodynamische benadering inzicht te krijgen in de innerlijke beleving van jongeren. Wanneer onbewuste mechanismen tijdens de begeleiding bewust ervaren kunnen worden, volgt een gevoel van opluchting, kunnen patronen doorbroken worden, en wordt een eerste stap naar nieuwe groei gezet. Om mijn methodieken en theoretische inzichten verder te verfijnen, start ik binnenkort de opleiding om een postgraduaat in de psychodynamische kindertherapie te behalen. 

Om een compleet aanbod te voorzien, zal ik mij in de toekomst ook specialiseren in Infant Mental Health. Zo zal ik ook voor baby’s, peuters en hun ouders afgestemde hulpverlening voorzien, zodat zij met een mooie start aan het leven kunnen beginnen.

 

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontmoeten en samen te ontdekken hoe we jullie veerkracht kunnen aanspreken, zodat het (zien) opgroeien opnieuw een prettige ervaring wordt!