top of page

Ik ben Kim Van Asch, mama van een achtjarige dochter en plusmama van twee twintigers. Op het vlak van het ‘niet altijd even rimpelloos verlopen’ van het gezinsleven heb ik dus al heel wat ervaring opgedaan. Elk kind is uniek, tijdens de coaching /therapie sterkt mijn intuïtie me om elk kind of jongere juist aan te voelen en te benaderen. Dit gecombineerd met mijn kennis, opgedaan tijdens verscheidene opleidingen en mijn professionele ervaring, maakt dat ik als coach de nodige ondersteuning kan bieden om jullie kind op de juiste weg te helpen

 

Ik biedt op een laagdrempelige manier hulpverlening aan kinderen en tieners die het even moeilijk hebben met bepaalde situaties of niet lekker in hun vel zitten, om welke reden dan ook. Ik werk oplossingsgericht en vanuit de kracht en talent van het kind. Hierbij maak ik vooral gebruik van speltherapie. 

Ik richt me op kinderen en tieners van 4 tot 18 jaar en probeer de nodige tools aan het kind en de ouders mee te geven zodat zij daarmee verder kunnen.

 

Indien gewenst neem ik ook contact op met de school van uw kind voor overleg.

 

Als ouder voel jij het beste aan wanneer je zoon of dochter met iets zit. Maar het kan soms nuttig zijn dat ‘een buitenstaander’ met een frisse blik naar de situatie kijkt.

 

Door met de ouder(s) in gesprek te gaan, krijg ik een eerste idee van wat er speelt bij het kind. Zijn er moeilijke situaties op school, verwerken van een scheiding, twijfel of angst in sociale omgang, miscommunicatie tussen kind en zijn omgeving, moeite met het uiten van emoties of juist heel hevige emoties uiten, … Ik luister altijd naar het verhaal van het kind én de ouders. Grote mensen gebruiken taal om zich uit te drukken, spel is de taal van het kind.

Opleidingen: 

Kindercoach, Kinder/jeugd therapie (psychotherapie), Zandspeltherapie, Creatieve therapie, Ouderbegeleiding

 

Groetjes,

Kim Van Ash

Kindercoach .png
“De dingen die mij anders maken, zijn de dingen die mij maken tot wie ik ben.”  
Winnie the Pooh

Kim Van Asch

Kindercoach

Kim Van Asch_edited.jpg

     

        0478 23 12 43

        info@kindercoachkim.com

IBAN: BE11 0018 8360 9048

BIC: GEBA BE BB

bottom of page